Radical Broccoli støtter regnskogen. Bli med du også!

Gir du 400 kr til vern av regnskog, får du et gavebevis fra Radical Broccoli og et eksemplar av boka deres: Jordnært – enkle tips til en mer miljøvennlig livsstil!

Gi din støtte til regnskogen, og få gavebevis og bok fra Radical Broccoli

Hvem er Radical Broccoli?

Anette og Susanne Bastviken er søstrene bak Radical Broccoli. Deres visjon er å gjøre det lett og spennende å ta bedre vare på seg selv og planeten. Deres innhold, podcast, produkter og bøker reflekterer nettopp dette - enkle tips til å leve litt grønnere. De ble kåret til «D2s 30 ledestjerner under 30 år» i 2019, og de har skrevet bestselgerboka: Jordnært - enkle tips til en mer miljøvennlig livsstil.

Du kan lytte til Radical Broccoli - podcasten her.

Radical Broccoli sin Instagramkonto finner du her.

Hvorfor Regnskogfondet samarbeider med Radical Broccoli

Vi i Regnskogfondet er glade for å kunne samarbeide med Radical Broccoli og søstrene Bastviken. Skal vi løse klima- og naturkrisen, må vi handle både lokalt og globalt.

Veien til en løsning på klima- og naturkrisen begynner med valgene vi selv tar i hverdagen. Hva vi spiser, hva vi forbruker, hvordan vi reiser, hvordan vi kommuniserer, og ikke minst, hvilke politikere vi stemmer på. Og selv om en person alene ikke kan endre så mye, blir mange bekker små som kjent til en stor Å. Det er her Radical Broccoli bidrar til å gjøre en forskjell, ved å inspirere og opplyse oss slik at vi kan ta enkle og grønne valg.

Hvorfor vi gjør det vi gjør

Bevaring av regnskog er et av de enkleste og rimeligste grepene vi kan ta for å bremse klimaendringene. Regnskogen er et gigantisk karbonlager som binder opp enorme mengder karbon, karbon som ellers ville havnet i atmosfæren i form av C02 og bidratt til en varmere klode.

Regnskogene er også hjem til opptil 80 % av landjordas dyre- og plantearter. Forsvinner regnskogene, forsvinner også et rikt og unikt skattkammer av liv.

Hva din støtte går til

Samtidig er det begrenset hva vi som enkeltpersoner i Norge kan gjøre for å skape endringer på overordnet nivå og på bakken i regnskogland. Det er her organisasjoner som Regnskogfondet kommer inn. Der urfolk og lokalsamfunn får rettigheter til sine regnskogområder, ser vi at regnskogen blir stående og at den forvaltes bærekraftig. Vi støtter og samarbeider med over 60 miljø- og urfolksorganisasjoner i syv regnskogland for å få dette til. Din støtte går også til vårt arbeid for en regnskogvennlig politikk og næringsliv i Norge og internasjonalt.

Slik bidrar vi direkte til vern av et regnskogområde på størrelse med Norge og Sverige til sammen.

Vi trenger deg med på laget for å kunne verne om enda mer. Gi din støtte til regnskogen i dag!

Gi din støtte til regnskogen, og få gavebevis og bok fra Radical Broccoli