Adform Tracking Pixel

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for Regnskogfondets håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor givere, kjøpere og andre engasjerte vi er i dialog med.

Overordnet ansvarlig for personvernet i organisasjonen er daglig leder Øyvind Eggen. Det daglige ansvaret og oppfølgingen er delegert til administrasjonskonsulenten. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til administrasjonskonsulenten.

Telefon: 23 10 95 00

E-post: regnskog@regnskog.no

All informasjon om våre givere, kjøpere og andre interessenter blir lagret i vår database; Tindra – som driftes av ProFundo AS, godkjent leverandør av en slik tjeneste.

Givere, kjøpere og andre interessenter.

Fra våre givere og kjøpere innhenter vi navn og adresse. Telefonnummer og e-postadresse er frivillig å oppgi. Personnummer lagres når personer ønsker skattefradrag for sine gaver.  Når man blir giver, samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger til kommunikasjon med den enkelte med f.eks. nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer, utsending av skattefradrag m.m. Ved avslutning av giverforholdet deaktiveres dine personopplysninger. 

Håndtering av fødselsnummer

Givere som ønsker skattefradrag for sine gaver til organisasjonen, må opplyse om sitt fødselsnummer. Det er etablert en egen «din-side»-løsning som giveren selv håndterer. Personnummer blir lagret og forvaltet på en forsvarlig måte i tråd med Datatilsynets retningslinjer.

E-post 

Du bør ikke sende sensitiv informasjon som f.eks. personnummer i e-post. Dersom vi mottar en e-post med sensitiv informasjon, behandler vi den i henhold til innholdet og sletter e-posten straks. 

Nyhetsbrev 

Som giver eller interessent hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-postadresse hos oss. Denne lagres forskriftsmessig, deles ikke med andre og e-postadressen slettes når den ikke lengre er i bruk. 

Bruk av informasjonskapsler (cookies) 

www.regnskog.no bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten datamengde som en nettleser mottar fra nettsider som brukeren besøker, og som lagres som en fil på brukerens harddisk. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig.

Vi bruker primært informasjonskapsler for å kunne aggregere data som vi bruker i analyser og til optimalisering av nettstedet vårt. I likhet med de aller fleste nettsider bruker vi Google Analytics, Googles eget måleverktøy, for å måle trafikk til nettsiden vår. Det innebærer at nye brukere blir gitt et unikt ID-nummer og vi kan deretter følge denne brukerens adferd på nettsiden vår. Disse dataene bruker vi utelukkende til å gi brukerene våre mer relevant innhold på regnskog.no. Hvis du vil reservere deg fra å bli registrert i Google Analytics, kan du bruke et eget nettlesertillegg som er utviklet av Google.

Du trenger ikke å samtykke til å lagre våre informasjonskapsler i nettleseren din, og dersom du vil administrere dem selv har Nettvett en fin oppskrift på hvordan du gjør dette. Merk at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt hvis du ikke samtykker til informasjonskapsler.

Vi bruker også informasjonskapsler i forbindelse med spesialtilpasset innhold og markedsføring på andre nettsteder enn regnskog.no. Dette er såkalt tredjepartskapsler, som gjør det mulig for våre annonser å bli synlige for deg på andre nettsider du besøker etter å ha besøkt oss.

Påmelding til kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs og arrangementer. I den forbindelse samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. 

Håndtering av søkere på stillinger

Alle søknader på stillinger i Regnskogfondet blir håndtert med konfidensialitet. Søknader med CV og attester blir slettet etter at stillingen er besatt. 

Begrense mottak av informasjon fra Regnskogfondet

Du velger selv i hvilken kanal du ønsker dialog med oss. Dette kan meldes inn via epost eller telefon. Vi har dialog med våre interessenter i følgende kanaler:

  • Brev
  • E-post
  • SMS

Telefon: 23 10 95 00

E-post: regnskog@regnskog.no

Avslutning av forhold til Regnskogfondet

Dersom du ikke lenger ønsker kontakt med Regnskogfondet, avslutter vi ditt forhold ved å markere forholdet som avsluttet i vår database. Dette kan du gjøre ved å sende oss e-post eller ringe:

Telefon: 23 10 95 00

E-post: regnskog@regnskog.no

Forvaltning av navn og adresser i vår database.

Regnskogfondet gir ikke ut navn og adresser fra databasen, bortsett fra informasjon til skatteetaten i forbindelse med innrapportering for skattefradrag.