La Regnskogen Stå 2023!

Tegnekonkuranse for Regnskogen :)

Har du noen gang lurt på hva som gjør regnskogen så spesiell? Nå har du sjansen til å utforske regnskogens magi gjennom tegnekunsten din! Bli med på Regnskogfondets Tegnekonkurranse og bidra til å verne om disse fantastiske områdene som er hjem for så mange mennesker, dyrearter og planter.

WOW! For noen fantastisk bidrag vi har fått inn. Hjertelig takk! Det har vært en glede å gå gjennom, og vi er stolte over å kåre vinnerne.

Det har vært vanskelig å velge vinnere, da alle innsendte tegninger har vært helt spesielle. Vi i Regnskogfondet vil takke for nydeilg tegninger, sitater og engasjement. Det rører hjertet.

Tusen takk! La regnskogen stå!

Redd regnskogen, redd fremtiden <3

Hvordan delta:

Tegning: Lag en fargerik og kreativ tegning som viser hvorfor regnskogen er viktig for planeten vår. Du kan tegne eksotiske dyr, vakre planter, eller til og med mennesker som tar vare på regnskogen.

Quote: Sammen med tegningen din, skriv en kort setning om hvorfor regnskogen betyr noe spesielt for deg, hvorfor den er viktig eller hva du tror finnes der! Dette kan være en oppfordring til å beskytte regnskogen, eller bare dine tanker om hvorfor den er verdifull.

Hvem kan delta:

Alle barn i skolealder er invitert til å delta i tegnekonkurransen. Uansett om du er flink til å tegne eller bare elsker farger, er dette din sjanse til å la kreativiteten blomstre!

Hvordan sende inn:

Be en voksen om hjelp til å ta bilde av tegningen din eller skanne den inn. Send bildet sammen med din quote og litt informasjon om deg selv (navn, alder og adresse) til maria@rainforest.no eller til Maria Kiær / Regnskogfondet, Mariboes gate 8, 0183 Oslo.


Belønning og premier:

De mest inspirerende tegningene vil bli valgt ut av oss i Regnskogfondet, og utvalgte quotes vil bli brukt i Regnskogfondets markedsføringsmateriell. Vinnerne vil motta flotte premier fra Kristiansand Dyrepark og en sjanse til å se tegningen deres på Regnskogfondets nettside!

1. premie: Tina og Helene vil møte klassen din digitalt og vise dere og fortelle om et valgfritt dyr

2. premie: Ryggsekk og orangutang kosedyr

3. premie: Julius bøttehatt, kortstokk og langurape kosedyr

Frist for innsending:

Siste dato for å sende inn tegninger og quotes er 15.10.23. Sørg for å få med deg vennene dine og delta sammen!

La oss sammen stå opp for regnskogen og vise hvor mye den betyr for oss og vår felles fremtid!

Vi gleder oss til å se din kreative tolkning av regnskogens skjønnhet!

Merk: Ved innsending godkjenner du at ditt kunstverk, sammen med quote kan bli brukt i markedsføringssammenheng, med kun fornavn og alder.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med: maria@rainforest.no