La regnskogen bli stående til jul. Bli regnskogvokter.

Se for deg et tre i regnskogen, det er er mer enn bare vakkert.

Det er også svært, opptil 65 meter høyt. Det er ett av 50.000 forskjellige arter som finnes i regnskogen, mange av dem svært sjeldne. Treet yrer av liv: insekter, fugler, vekster, apekatter – ja flere dyre- og plantearter samlet enn noe annet sted på kloden. Ikke bare det, men treet binder opp 1,3 tonn med C02 og bidrar til å bremse den globale oppvarmingen. Det er altså med på å sørge for at vi får en hvit jul her hjemme.

Nå er treet i livsfare. I fjor forsvant nemlig 40.000 km2 med regnskog over hele verden. Det er et område nesten like stort som Sveits, eller Nederland. Hugget. Brent ned. Når trærne forsvinner, forsvinner også alle plantene og dyrene. Dette må stoppes, og du kan være med bidra.

Sørg for at treet blir stående til jul. Og til neste jul. Det koster kun 5 kr.

Hvert femte krone du gir til Regnskogfondet verner nemlig ett tre i ett år. Et tre som ellers ville forsvunnet. 250 kr redder hele 50 trær i ett år.

Regnskogfondet beskytter regnskog på størrelse med Norge og Sverige. Vi trenger din støtte til å redde enda mer. Bli med og sørg for at jordkloden vår fremdeles er fylt med grønne trær som skinner - og ikke bare er minner.

Gjør en forskjell for dyrene, plantene og menneskene som bor i regnskogen. Bli regnskogvokter denne julen.

Tusen takk. Vi ønsker deg og dine en riktig god jul.