3 ting du kan gjøre for naturen og regnskogen i sommer

Her er noen enkle tips til ting du kan gjøre for naturen og regnskogen i sommer!

1. Pass på at du tar med søppel og fjerner spor etter deg når du forlater naturen

Det er mye hyggeligere å komme ut i naturen når det ikke ligger søppel rundt. Plukker du opp ditt eget søppel er det også mye hyggeligere for de som kommer etter det.

2. Nyt sola og lær mer om den fantastiske regnskogen med en episode av podcasten vår: Regnskogpodden

Du trenger ikke reise lenger enn et klikk for å oppleve den fantastiske regnskogen i sommer. Drøm deg bort til varmere strøk med frodig skog, lyden av klatrende aper og milelange elver. Velkommen til regnskogen!

Lytt til Regnskogpodden

En norsk gutt på 23 år bestemmer seg for å reise dypt inn i Amazonas, i håp om å finne et urfolk han kan bo med resten av livet.

Lytt til episoden

Bli med oss forbi overflaten og inn i det grønne, til en verden som kanskje er litt annerledes enn den du har sett på TV og film.

For hva er egentlig en regnskog?

Lytt til episoden

Helene Axelsen tar oss med inn i dyreparken i Kristiansand og forteller oss hvorfor dyr fra regnskogen egentlig befinner seg der. Hør mer om disse fantastiske dyrene, det voldsomme artsmangfoldet og om hvordan alt dette henger sammen.

Lytt til episoden

3. Engasjer deg! Start en samtale om noe av det kule du har lært!

Mangler du ting å snakke om på stranda eller rundt grillingen? Snakk om noe av det spennende du har lært i Regnskogpodden. Regnskogen er spennende for både store og små. Vil du være med og redde regnskogen kan du også bli Regnskogvokter rett under!

Bli med og redd regnskogen, bli Regnskogvokter!