Konkurranse

Start en Spleis for regnskogen - vinn møte med Sting, konsertbilletter, reise og opphold for to!

Vi trenger din hjelp til å redde det rike dyre- og plantelivet som finnes i regnskogen. Den er livsviktig for jordas helse og oss mennesker. Nå forsvinner regnskogen i et dramatisk tempo - og vi må handle - nå!

Hvordan kan du bidra? Start en innsamling på Spleis til inntekt for regnskogen nå, og få dine venner og kjente med på speisen. Som en bonus har du muligheten til å vinne konsertbilletter med reise og opphold - og kanskje også et møte med selveste Sting. Hvordan? Les videre...

Hvis din spleisinnsamling har det høyeste innsamlede beløpet den 15. juni kl 12.00, vinner du to billetter til Stingkonserten i Bergen på Verdens regnskogdag 22. juni 2022 - med reise og opphold dekket!

Ekstra bonus: Hvis din innsamling vinner, og det innsamlede beløpet er over minstebeløpet på 25.000 kr, får du og din ledsager et personlig møte med Sting i forkant av konserten!

Reise dekkes av VY, og overnatting dekkes i samarbeid med Choice Hotels. Billetter er sponset av Bergen Live. Vi trekker også 4 heldige vinnere blant alle som gir og legger igjen kontaktinfo på spleisinnsamlinger til Regnskogfondet i mai-juni 2022. Vinnerne får hver sin regnskogpakke fra Regnskogfondets nettbutikk til en verdi av 1400 kr.

Bli med i kampen for en levende jord. Start en spleisinnsamling, og gi din støtte til regnskogen i dag!

Artsmangfoldet er truet

Vær med og vokt naturen!

Hvorfor er regnskogens dyre- og plantemangfold viktig for oss alle?