Auksjonen er i gang!

Vil du stå på en av Norges mest prestisjefylte scener som mus i Hakkebakkeskogen eller reise til den boreale regnskogen i Trøndelag? By på disse og mange flere fantastiske objekter i TV-aksjonens auksjon!

Lavvo i en camp i skogen

VILLMARK: Ett av objektene du kan på by i TV-aksjonens auksjon er en opplevelsestur til urskogen i Lierne i Nord-Trøndelag.

- Auksjonen i år bugner over av helt spesielle opplevelser og unike objekter, smiler auksjonsansvarlig i TV-aksjonen Thale Solli Kvernberg. Hun kan friste både med fallskjermhopp med Jan-Fredrik Karlsen og at kjendiskokk Bent Stiansen kommer hjem til deg og lager mat for ditt neste vennelag.

Unike naturopplevelser

Det er flere flotte opplevelser som i løpet av TV-aksjonssendingen auksjoneres bort til inntekt for regnskogen. Ett av objektene er en reise til den norske boreale regnskogen i Trøndelag med overnatting i lavvo og besøk i bjørnens rike. Norske Vandrerhjem tilbyr hele tre unike opplevelsespakker og Norske Tretopphytter tilbyr fredfull overnatting i tretoppene med tilhørende kanefart gjennom vinternatten.

Her finner du auksjonen:

Kjøp Stings bassgitar!

-Spesielt i år er at vi har fått en internasjonal stjerne til Norge for å opptre under sendingen, forteller Kvernberg. Sting har i flere år engasjert seg for regnskogssaken og hans kjente låt Fragile er årets TV-aksjonslåt. I auksjonen kan du by på Sting sin egen bassgitar!

- Det er flere gitarer som auksjoneres bort. Norwegian Wood Series har designet en helt egen gitar i norsk tre bare for TV-aksjonen, frister Kvernberg.

De heteste objektene

Kvernberg kan avsløre at det er shuffleboardet som er sentralt plassert i NRKs studio under sendingen som leder an i auksjonen, tett etterfulgt av en bronseskulptur laget av Sverre Koren Bjertnæs og et maleri av Martin Whatson.

Her finner du auksjonen: