For bedrifter

Regnskogpartner

Samfunnsansvar er integrert i din forretningsstrategi. Våre regnskogpartnere er våre mest ambisiøse og langsiktige støttespillere.

Som regnskogpartner har du et oppriktig ønske om å minimere miljøpåvirkning i kjernevirksomheten. Samtidig som du støtter vårt arbeid økonomisk, gjør du alt du kan for at din bedrift skal bidra minst mulig til avskoging gjennom å minimere bruk av produkter eller materialer som driver regnskogødeleggelse.

Sammen lager vi tilpassede løsninger for din bedrift eller organisasjon innen prosjekt, produktutvikling og strategisk samarbeid, og vi definerer innholdet i samarbeidet ut ifra deres behov og økonomiske innsats. Målet er å skape vinn-vinn situasjoner for begge parter over tid der vi finner grunnlag for dette.

Samarbeidet gir deg og de ansatte mulighet for å besøke regnskogen, herunder prosjekter som kan relateres til deres operasjonelle virksomhet, bedriftsverdier og målsetninger. Her blir både intellekt og hjerte satt i bevegelse.

Samarbeidet brukes aktivt i internkommunikasjonen for å løfte kunnskap, stolthet, motivasjon og sosialt engasjement hos dine ansatte. Eksternkommunikasjonen vil kunne styrke omdømme, markedsposisjon og preferanse.

Målsetningen er et strategisk og langsiktig samarbeid i praksis, med positive ringvirkninger for bedriften, miljøet og ikke minst for regnskogen.Hafslund Strøm

Vårt samarbeid med Hafslund Strøm startet 2010, da strømproduktet Grønt Valg ble introdusert på privatmarkedet. I 2014 ble vårt felles ambisjonsnivå innfridd, og Hafslund ble regnskogpartner.

Strømproduktet Grønt Valg er som et kinderegg for et bedre miljø, med tre gode ting på toppen av spotprisavtalen: Strøm fra fornybare energikilder, rådgiving for å redusere ditt strømforbruk og 1 000m2 med regnskog som reddes hvert år.

Grønt Valg er populært blant det norske folk og har bidratt til å beskytte store regnskogområder.


Rema 1000

Rema 1000 har vært regnskogpartner siden 2014. Å redusere bruk av palmeolje er nerven i samarbeidet, men vi jobber også med andre regnskogrelaterte problemstillinger i dagligvarehandelen som kjøtt, papir, soya og tropisk tømmer.

Regnskogsatsingen til Rema 1000 hjelper kundene å ta de riktige valgene i butikkenes jungel av varer, og de ansatte blir motiverte og stolte av forskjellen de gjør for regnskogen hver arbeidsdag.

Vi vil gjerne snakke med deg!

Anders Tufte

Seniorrådgiver bedriftsmarked
(+47) 917 21 482
anderst@rainforest.no