Ny sesong av regnskogpodden!

Nye Regnskogpodden er en podkastserie hvor vi kobler miljøsaken opp mot verdens beste klimaløsning, nemlig bevaring av jordens gjenværende, tropiske regnskoger. I denne serien inviterer vi aktuelle gjester for å snakke om hvordan natur og regnskog påvirker alt liv på jorden. Hør alle episodene her.

NY EPISODE: Nå skvises Amazonasregnskogen fra flere fronter samtidig og står på terskelen til kollaps. Podcastvert Silje Vemøy møter regnskogekspert Anders Krogh (til høyre) og statsviter Hauk Are Fjeld, som forklarer sammenhenger du kanskje aldri før har tenkt på. Foto: Regnskogfondet

Ny episode!

Nå skvises Amazonasregnskogen fra flere fronter samtidig og står på terskelen til kollaps. Regnskogekspert Anders Krogh (til høyre) og statsviter Hauk Are Fjeld forklarer sammenhenger du kanskje aldri før har tenkt på.

Tredje episode

Går du med en politikerspire i magen? Eller har du et brennende miljøengasjement du ikke helt vet hvordan du skal få utnyttet? I forrige episode slo klimaguru Svein Tveitdal fast at det beste du kan gjøre for klimaet og naturen er å melde deg inn i en miljøorganisasjon. Men hva er neste steg? I denne episoden får du vite hvordan du kan bruke makten din til å påvirke politikerne.

Med oss i denne episoden har vi leder for miljøorganisasjonen Spire, Elise Åsnes og stortingsrepresentant for SV, Lars Haltbrekken.

Andre episode

I STUDIO: Podcastvert Silje Vemøy, Gina Gylver og Svein Tveitdal. Foto: Regnskogfondet

Denne uken møter vi klimaguru og tidligere FN-direktør Svein Tveitdal og Gina Gylver, miljøforkjemper og leder i Natur og Ungdom. Det skyller en blå bølge over Norge, og vi spør hva det betyr for de globale klimamålene. Klarer Norge og verden å nå målet på 1,5 grader innen 2030, om vi fører en politikk som folket har valgt frem nå? Hva vil dette bety for naturen vår?

Hør hva Gina og Svein svarer i denne episoden av Nye Regnskogpodden!

Første episode

I STUDIO: Silje Vemøy, Juni Romero y. Cordero Berg-Nielsen og Marlon Valdès Langeland. Foto: Regnskogfondet

I første episode snakker vi om klima-apati. Stemmer det at klimaengasjementet faller blant unge? Her møter vi Grønn Ungdoms politiker Juni Romero y. Cordero Berg-Nielsen og SKAM-skuespiller og klimaengasjert formidler Marlon Valdès Langeland, to unge og engasjerte mennesker som overhodet ikke lider av klima-apati!

Gå til Nye Regnskogpodden i Acast

DIN MENING TELLER!


Uansett om du har innspill, ønsker, ris eller ros så vil vi gjerne høre fra deg!

Vi digger feedback omtrent like mye som et dovendyr liker å slumre!

Send oss en epost på: pod@rainforest.no