Regnskogpodden

Bli med til regnskogen gjennom vår nye podcast! Regnskogpodden gir deg innblikk i den magiske skogen, hvilke skatter som befinner seg der, hvilke kamper som utspiller seg og hvorfor dette angår oss alle.

Anders C. Krogh, forfatter av "Med Jaguarens Kraft" er vår første gjest, her sammen med programleder Andreas Francisco.

Hva bedre i denne mørke og spesielle tida, enn å ta en liten digital reise til regnskogen og la deg fascinere av spennende historier og møter med en helt annen verden?

Gjennom våre spennende gjester tar vi deg med til et av verdens eldste økosystemer, og lærer deg mer om regnskogens betydning. Hvordan er hverdagen til urfolkene i Amazonas? Hvorfor er regnskogen så viktig for vår felles fremtid? 

Hva er det som truer dyra og menneskene som bor i regnskogen og hva kan vi gjøre med det? Dette er bare noen av spørsmålene vi skal ta for oss, i Norges første regnskogpodcast.

God lytting!

Ærlig talt så hadde jeg iblant litt vanskelig for å tro på denne historien for den er så filmatisk!

Andreas Francisco er vår programleder

DIN MENING TELLER!

Lurer du på hva det rareste, kuleste, søteste, styggeste, trøtteste eller tøffeste dyret i regnskogen er? Vil du høre om personlige øyeblikk? Hvordan dating foregår i regnskogen? Urfolks hverdag eller filosofi? Deres livssyn og deres forhold til skogen? Hvordan jakter de, hva spiser de og hvordan er deres høytider? Hvilken jungelfrukt smaker godt, men lukter så ille at den i enkelte land er forbudt? Hva gjør man hvis man møter en jaguar? Vil du vite noe om kampene vi i Regnskogfondet har kjempet? Eller de gangene vi fikk uventet hjelp? Hvorfor brenner Amazonas nå og hva kan du gjøre for regnskogen?      

Uansett om du har innspill, ønsker, ris eller ros så vil vi gjerne høre fra deg!     

Vi digger feedback omtrent like mye som et dovendyr liker å slumre! 

Send oss en epost på: pod@rainforest.no