Regnskogfondet samarbeider med Bergen Live

Bergen Live og Regnskogfondet skaper synlighet og engasjement for regnskogsaken under Bergenfest - og alle de ansatte er blitt Regnskogvoktere!

Bergen Live er konsertarrangør og står for et av landets største og beste musikkfestivaler – Bergenfest.

Kjøper du billett til Bergenfest på Ticketmaster, kan du velge å støtte Regnskogfondet i samme slengen. Regnskogsaken får også synlighet på storskjermer på festivalen og på sosiale medier. Og nevnte vi at alle ansatte i Bergen Live er blitt Regnskogvoktere? Som Regnskogvoktere støtter de Regnskogfondet fast hver måned og gjør en kjempeforskjell for regnskogen.

Bergen Live tar miljøet på alvor. De er sertifisert Miljøfyrtårn, og de jobber for å skåne miljø og klima, både lokalt og globalt. Derfor har Bergen Live slått seg sammen med Regnskogfondet for å skape oppmerksomhet for bevaring av regnskog, naturmangfold og urfolks rettigheter.

Skal vi klare å løse to av vår tids største utfordringer, global oppvarming og tap av naturmangfold, må vi redde regnskogen. Verdens skoger bremser nemlig global oppvarming ved å fange og binde opp enorme mengder av klimagassen C02 - faktisk en hel tredjedel av verdens totale CO2-utslipp!

I tillegg finner du opptil 80 % av alle landjordas dyr og plantearter i regnskogen. Ødelegger vi regnskogen, ødelegger vi også det fantastiske naturmangfoldet som finnes der.

Vi setter stor pris på det sterke engasjementet til Bergen Live og ser frem til et fruktbart samarbeid.

Sammen redder vi regnskogen!

Les mer om Bergen Live sitt miljøengasjement her: