Er DU vår nye podcastvert?

Miljønyhetene har ikke vært hyggelige i det siste, men nå kan du få sjansen til å bidra! Regnskogen MÅ bevares hvis vi skal hindre katastrofale klimakonsekvenser og vår nye podcast trenger DEG!

Regnskogfondet søker ny vert for Regnskogpodden. Søknadsfrist: 26. august 2021.

Vi søker deg som er nysgjerrig og blir oppriktig entusiastisk når du hører ordet regnskog. Regnskogpodden skal engasjere, inspirere og underholde lytteren, og gjennom samtaler med spennende gjester skal lytteren tas med inn i regnskogens fascinerende verden. Som vert trenger du slett ikke å være regnskogsekspert, men du har et brennende ønske om å dykke inn i dette skattkammeret og utforske hva som finnes der, hvem som lever der, hva som truer dette unike økosystemet og hvordan vi kan bidra til å redde det. Vi tenker derfor at du som blir vår nye podvert kan kjenne deg igjen i dette:

• Du blir oppriktig interessert når du hører ordet regnskog, og lurer på hva som skjuler seg i disse dype skogene.
• Du digger podcastsjangeren og vet hva som kan fenge lytteren.
• Du er flink til å stille de gode spørsmålene og skaper gode og interessante samtaler.
• Du er god på historiefortelling og å finne interessante vinklinger.
• Du har noe erfaring fra radio- eller podcastproduksjon.
• Du er kreativ og idérik, med journalistisk teft.
• Du er fleksibel og har gode samarbeidsevner.
• Du er positiv, selvstendig og effektiv.

Regnskogfondet lanserte Regnskogspodden i fjor høst, og har til nå produsert 5 episoder. Du finner episodene her: https://www.regnskog.no/no/reg... eller overalt hvor du vanligvis finner podcaster.

Om stillingen

Vår nye podcastvert blir med på å forme podcasten videre og vil bli del av en utvidet podcastredaksjon. Arbeidstiden er fleksibel, men vi har mål om minst en episode i måneden. Forventet arbeidsmengde vil være ca. 5-8 timer per uke, med varierende arbeidstid og -mengde. Arbeidet vil stort sett foregå på dagtid, men også noe på kveldstid. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn. Arbeidet lønnes som konsulentoppdrag.

Hørtes dette interessant ut? Send oss en søknad på karrieresiden vår. Presenterer deg selv og hvorfor du ønsker å bli vår nye podcastvert. Har du ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med podcastansvarlig Jon D. Storsæter. Kontaktinfoen hans finner du nederst. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 26. august 2021.

Kontakt

Jon D. Storsæter

Seniorrådgiver fundraising
(+47) 414 14 355
jon@rainforest.no