Konkurranse

Start en Spleis for regnskogen - vinn møte med Sting, konsertbilletter, reise og opphold for to!

Vi trenger din hjelp til å redde det rike dyre- og plantelivet som finnes i regnskogen. Den er livsviktig for jordas helse og oss mennesker. Nå forsvinner regnskogen i et dramatisk tempo - og vi må handle - nå!

Hvordan kan du bidra? Start en innsamling på Spleis til inntekt for regnskogen nå, og få dine venner og kjente med på speisen. Som en bonus har du muligheten til å vinne konsertbilletter med reise og opphold - og kanskje også et møte med selveste Sting. Hvordan? Les videre...

Hvis din spleisinnsamling har det høyeste innsamlede beløpet den 15. juni kl 12.00, vinner du to billetter til Stingkonserten i Bergen på verdens regnskogdag 22. juni 2022 - med reise og opphold dekket!

Ekstra bonus: Hvis din innsamling vinner, og det innsamlede beløpet er over minstebeløpet på 25.000 kr, får du og din ledsager et personlig møte med Sting i forkant av konserten!

Reise dekkes av VY, og overnatting dekkes i samarbeid med Choice Hotels. Billetter er sponset av Bergen Live. Vi trekker også 4 heldige vinnere blant alle som gir og legger igjen kontaktinfo på spleisinnsamlinger til Regnskogfondet i mai-juni 2022. Vinnerne får hver sin regnskogpakke fra Regnskogfondets nettbutikk til en verdi av 1400 kr.

Start en spleis for regnskogen her

Hvorfor er regnskogens dyre- og plantemangfold viktig?

Regnskogen jobber dag ut og dag inn for at vi skal få ren luft, rent vann og ren jord. Den bremser global oppvarming og den beskytter oss mot tørke og flom. Den lager sitt eget regn som den sprer langt utover egne grenser. Den gir oss livsviktige medisiner mot kreft, diabetes og hjertesykdommer. Den gir oss mat som sjokolade og kaffe.

Livet i regnskogen er livsviktig for deg og meg.

Kravlende maur og ruvende gorillaer, fargesprakende blomster og gigantiske trær: alle jobber sammen for å holde skogen i gang.

Nå forsvinner disse artene og regnskogen de lever i – og det i et dramatisk tempo - opptil 1000 ganger raskere enn det som er normalt. Det er en krise for artsmangfoldet, en krise for naturen og en krise for oss. Vi må handle nå - før det er for sent! Kan du se for deg en verden uten regnskog? Ikke vi heller. Redder vi regnskogen redder vi oss selv.

Bli med i kampen for en levende jord. Start en spleisinnsamling, og gi din støtte til regnskogen i dag!

Start en spleis for regnskogen her

Start en spleis