Adform Tracking Pixel

Minnegaver

Når noen du har kjær er gått bort, kan en minnegave til et viktig formål være et flott alternativ eller supplement til en blomsterhilsen.

Det ligger mye følelser, respekt og symbolikk i det å gi en siste hilsen til en som har gått bort. Stadig flere pårørende velger å gi en minnegave til et viktig formål som et alternativ eller supplement til blomsterhilsen. Slik kan du hedre noen du har mistet ut fra ditt eget eller avdødes ønske.

Vi er svært takknemlige for minnegaver til Regnskogfondet. Ditt bidrag hjelper oss i kampen for at den livsviktige regnskogen skal beskyttes og bevares for generasjoner fremover.

Slik gir du en minnegave:

  • De pårørende kan oppfordre til at man i stedet for blomster gir en minnegave til Regnskogfondet. Dette kan opplyse om nederst i dødsannonsen, gjerne sammen med Regnskogfondets kontonummer. Gavene merkes med avdødes navn.
  • De pårørende vil få tilsendt en oversikt over alle som har gitt minnegaver i forbindelse med begravelsen/bisettelsen og på vegne av de pårørende vil vi sette inn en takkeannonse i en ønsket avis.