Kosedyr langurape

250,-

Langurapene lever i regnskogene i Sørøst-Asia og spiser hovedsakelig blader og frukt. Nyfødte languraper har gyllen pels som mørkner etter hvert som de blir endre. Langurapene lever i grupper på fem til 20 individer - hovedsakelig bestående av en hann, flere hunner og barna. Alle hunnene samles om å passe på gruppens barn, men de trenger noen til å passe på regnskogene der de lever. Kjøper du dette kosedyret, bidrar du til å verne om langurapenes hjem. Tusen takk!

Etisk produsert.

Størrelse